24. huhtikuuta 2012

Kesäkesäkesä!










Heei! En oo postannu nyt vähää aikaa ku ei oo vaa jaksanu ku oon ollu ulkona kavereitten kaa ku on ollu nii hyvii kelei.Sunnuntaina olin Emman kaa kuvailemas ja tuli ihan sika hyvii kuvii :) Eilen olin Emman,Emmin ja Miisan kaa oltiin meijän trampal ottaa kuvii ja niille kuville sai kyl nauraa iha sikan :D Huomenna mä meen hakemman sen jetsetin ja sit mulla on treenit torstaina mulla ei oo mitään onneks koska sillon voin pakata ku lähen vääksyy mun kaverin luo ja oo siel niiku perjantaist tiistaihin. Mut mä koitan kirjotella nyt enemmän moikka!

20. huhtikuuta 2012

Höpön löpötystä...




                                                Se päätti paistatella päiväänsä sitte siinä...




                              Laitoin mun kaikki starbuksit tohon naulakon ylä puolelle
                                                                    Ostoksia:


                                                               Kävin tilaamas jetsetin
Heipä heei! Mun piti postaa keskiviikkona ja sitte olin alkamas laittaa kuvii ni sit katoin kelloo ja se oliki jo viistoist yli seittemä ja mun piti lähtee puolelt treeneihin ja mua jännitti ihan sikan mennä sinne ku olin ainoo tyttö siel :D ja sit en ollu koskaa hyppiny sellasil trampoil ku ne pomppaa ihan sika korkeelle. Tein sellaseen vaahtomuovi monttuu etuperi voltin ja se oli iha hulluu ku avasin ain silmät siin ku se pyöri sillee ni se oli hulluu :D ja sit tein kaikkee muuta.Tänään oli Miisan kaa jumbos ja ostin sielt ne mitä mun pitiki. Noit kuvii oon ottanu keskiviikkona,torstaina ja tänää. Mut nyt mä meen moikkaa :)

16. huhtikuuta 2012

Canon 550D

Moikka! Päätin nyt postata ku sain vihdoin ton järkkärin ja sillä saa kyllä tuhat kertaa parempia kuvia ku sillä pienemmällä. Olin eilen melkeen koko päivän nenä kiinni kamerassa. Kävin tänää ottamassa kuvia ulkona ja tulee ihan sika hyviä kuvia:) Oltiin siellä Rukalla viime viikolla ja sitte mun piti ottaa kamera mukaan olin laittanu jo kameran laturin laukkuun ja mun piti viellä ottaa vaan se kamera ja sitte lentokoneessa muistin että mulla jäi se kamera kotiin no mutta ei se mua haitannu.




                                                Jippiii japanilaisia telkkarissa ne oli jossai eläin tarhas :D

                                              No huhhu en ymmärrä aina pitää änkee tohon ikkunalle
                                                                   Tein muffineit






                                Mut nyt mä meen lukemaan kokeisiin moikka!

7. huhtikuuta 2012

what he say?

                                               Toi oli kyl nii siisti toi auto mikä tuli tuolt....
                                                                Iloiset matkaajat
                                                         Sain haravoida possuu
                                                                    Postihiiri
                  En osannu sanoo pienen ärrää ni vastasin sitte aina puhelimeen : haloo toosa täällä

                                                 Mulla ja Elsalla oli useesti yhteiset eväät
                                                              Multa oli kyllä hyvää
                                                                    Mailman matkaaja




Mooi! En oo nyt postannu ku ei oo ollu oikee mitää kuvii. Noo tota mä olin tänää talmas ku siel oli joku sellanen tapahtuma mis sai surffaa sellasee lätäkköö mut mä en menny ku en halunnu kastuu :D iskä soitti mulle ja sit ku olin eilen kertonu noille kauheesti et minkä järkkärin haluun ja miks just sen ni sit se vaa soitti et mikä se kamera oli minkä halusin ja siin vaihees mä olin jo sillee et saankoha mä sen jo nyt noo mut sit en oikee enää jaksanu laskee ku mietin vaa koko aja et saankohan mä sen sankohan mä sen.... no mut sit tulin kotii ni ei se mitää järkkärii ollu ostanu :( en oo oikeen tehny tällä lomalla mitää muutaku syöny pääsiäs munia :D no ei oon ollu miisanki kaa ja torstaina me mentii jumboo minä miisa ja emilia mentii sinne kahville ku emilia lähtee tiistaina new yorkkii. Mul ei oo oikeen mitää kuvii ni päätin sit laittaa must pienen kuvii :Dmut näkyilläänn! moikkaa