24. toukokuuta 2012

Summer here i come !!








                                                 Päätin sitte tänää leipoo :)

Moooi :) Mul ei ollu muutakaa tekemist nytte ni päätin sitte postaa! :)Onneks koulu loppuu ihan kohta ja sitte alkaa kesä loma sitä tässä on nyt venailtu jo pitkään! :) Ja sitte alkaa koulussa viimenen vuos! mut ongelma on vaa et sitku pitäis miettii mihin lähtee sen ysin jälkeen no mut onneks mulla on jo yks valinta mihin haluun.. :) mutta nyt mä meen tästä heei heei :)

20. toukokuuta 2012

Mökki fiiliksii...









Heei! Nyt on ollu taas pitkä aika siitä ku viimeks postasin.Lähin keskiviikkona mökille ja tulin tänään ihan kiva siellä oli olla taas piiitkästä aikaa olin siellä varmaa viimeks viime kesänä.Meitä sinne lähti mun serkku sit mun täti äiti lilli ja tietenkin minä :) Torstaina oli ihan sairaan kuuma sai olla ihan biksut päällä ja sitte muina pävinä oli paisto aurinko mut ei ollu kauheen lämmin. Noo mutta ei mulla varmaa sitte muuta heippa! :)

13. toukokuuta 2012

Kesäkesäkesä!












Heei! :) Nyt on oikeesti nää postaukset jääny iha sika vähälle pitäis vaa koittaa jaksaa postaa. Nyt on koulussa tulossa kokeita aika paljo ja niihinki pitäis alottaa lukemaa mut ei vaa oikee jaksais...Tänään grillattiin ja oli muuten ihan sika hyvää! Tein myös tänään muffinnsei mut ne meni pilalle ku mä laitoin ne sellaseen silikoni vuokaan ni se pohja jäi sitte sinne kiinni ja niistä ei tullu oikee hyvän näkösiä mutta hyviä ne on! Tossa on sitte aika monenki päivän kuvia.Mutta ei mulla kai tässä sitte oikee muuta oo. Moikkaa!

5. toukokuuta 2012







                                         Tehtii koulus köksän tunnil voileipäkakku
                                               Käytiin Emman kaa kuvaileen yhten päivän


Heeii! :) En oon nyt postannu ku en oo vaan kerenny ku olin sillon sen vapunki siel mun kaverilla.Siel oli toosii kivaa me oltii aika paljo ulkon ku oli iha sika hyvät kelit. Eilen Emma ja Miisa tuli meille yöks aamulla me herättii joskus puol 11 ku Miisan piti lähtee peliin me lähettiin Emman kaa sitte käymään kirpparilla mentiin sinne pyörillä ja matkalla tuli pieni luontoretkikin :) Ekaks oli kauheesti etanoita ja kastematoja siinä tiellää no sitte me nähtiin sorsa sil oli käyny jotain sen toiseen räpälään se linkutti sitä ja se oli kauheen säälittävä sit se aiko mennä siitä autotien yli ja niin se sitte meniki siitä yli ja nimettiin se sitte urho ankaksi koska se oli nii urhee ku se meni siitä tien yli vaikka sen räpylä oliki kipee sitte käytiin siellä kirpparilla ja ku tultiin takas ni nähtiii 2 sammakkooo! hyi ne oli iha sika ällöi :D Ainii sitte me käytiin Emman kaa kattoo leffa torstaina noo ei sill oikeee menny mitää ni päätettii sitte vaa mennä johonki ku liput meni sillon torstaina vanhaks no se leffa oliki sitte iha sika huono se oli joku ihmeen sota leffa me vaan nukuttiin sillä ku se oli nii tylsä :D mut nyt mä meen! heei heei :)