28. lokakuuta 2011

                                                        Meijän pöytä on aina siisti ♥







Olin tänää kavereitten kaa hesas ja oli ihan sika kivaa! En ostanu siel mitää paitsi ruokaa♥ Käytiin syömäs heses ja sit mentii jätskille ben&jerry'sii ja olin ihan sika hyvää naam.... Huomen meen yhelle kaverille yöks muitten tyttöjen kaa.

26. lokakuuta 2011



Tänää ku tulin koulusta ni menin Lillin kanssa ulos ja otin siit kuvii mut se ei nyt vaa oikee halunnu et sitä kuvataan ku se vaa halus vipeltää menemään. tein tänään kangas kassin siis niiku kirjotin siihen kassiin teksitin ja laitan siit sit kuvan.

25. lokakuuta 2011

Oon kohta 14-vuotias tyttö ja päätin nyt alottaa tän blogin kirjottamisen.Harrastan freestyleä ja sitä en vaihtais mihinkään muuhun lajiin!.Meillä kotona asustaa mäyräkoira Lilli ja tuun varmaa laittaa siit paljo kuvii koska se tykkää et sitä kuvataan ja sen te tuutte huomaamaan niissä kuvissa. Toivon et tulis kirjotettuu tänne melkeempä joka päivä. Saan järkkärin viimeistään kesää mennessä. En oo kauheesti miettiny et minkälaisen haluisin tai minkälainen ois hyvä, joten jos tiiätte teijän mielestä hyviä järkkäreitä ni vois  ehdotella. Ja sitku saan sen järkkärin ni tulee parempii kuvii tänne ja sit saatta tulla enemmäki kuvii...